Chatak Matak Song Lyrics - RENUKA PANWAR Lyrics

Chatak Matak Song Lyrics - RENUKA PANWAR Lyrics

Chatak Matak Song Lyrics in Hindi & English - Renuka Panwar | Sapna Choudhary. Latest Haryanvi Song Lyrics Written By Bitu Sorkhi.

Chatak Matak Song Lyrics - RENUKA PANWAR Lyrics
Chatak Matak Song Lyrics - RENUKA PANWAR Lyrics

Singer RENUKA PANWAR
Music Gulshan Music
Song Writer Bitu Sorkhi

Chatak Matak Song Lyrics in Hindi

हो घाली आँख्या में स्याही, रे बिंदी माथे पे लायी
बहु सब गाम की करदी फैल, मैं बन ठन के जब आयी
हो घाली आँख्या में स्याही, रे बिंदी माथे पे लायी
बहु सब गाम की करदी फैल, मैं बन ठन के जब आयी

ओ सारे देवर जेठा के मैं गयी खटक खटक
ओ गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक 

ओ चूड़ा हाँथा में खनके, तागड़ी छन छन छन छनके
घुमादी चोटी ने लिकड़ी गाल में मोरनी बनके
घुमादी चोटी ने लिकड़ी गाल में मोरनी बनके

बिटटू सोरखी इशारे में गया रे झटक
ओ गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक 

टोकनी ढुंगे धर राखी मटकनी चाल करे चाला
मेरे गोरे गोरे रंग पे सूट यो जच रया पटियाला
मेरे गोरे गोरे रंग पे सूट यो जच रया पटियाला

जो मने देखे सांस जावे उसे की अटक
ओ गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली मैं तो मटक मटक

Chatak Matak Song Lyrics English

ho ghaalee aankhya mein syaahee, re bindee maathe pe laayee
bahu sab gaam kee karadee phail, main ban than ke jab aayee
ho ghaalee aankhya mein syaahee, re bindee maathe pe laayee
bahu sab gaam kee karadee phail, main ban than ke jab aayee

o saare devar jetha ke main gayee khatak khatak
o gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak
gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak 

o chooda haantha mein khanake, taagadee chhan chhan chhan chhanake
ghumaadee chotee ne likadee gaal mein moranee banake
ghumaadee chotee ne likadee gaal mein moranee banake

bitatoo sorakhee ishaare mein gaya re jhatak
o gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak
gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak 

tokanee dhunge dhar raakhee matakanee chaal kare chaala
mere gore gore rang pe soot yo jach raya patiyaala
mere gore gore rang pe soot yo jach raya patiyaala

jo mane dekhe saans jaave use kee atak
o gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak
gaj ka ghoonghat kaad chaalee main to matak matak


थोड़ा सा निवेदन। क्या आपको Chatak Matak Song Lyrics पसंद है। तो कृपया इसे शेयर करें। क्योंकि इसे साझा करने में आपको केवल एक मिनट का समय लगेगा। लेकिन यह हमारे लिए उत्साह और साहस प्रदान करेगा। जिसकी मदद से हम आपके लिए सभी नए गानों के बोल इसी तरह से लाते रहेंगे।

टिप्पणी पोस्ट करें

please do not enter any spam link in the comment box