Thare Bin Nahi Sare Lyrics - Aakanksha Sharma Lyrics

Thare Bin Nahi Sare Lyrics - Aakanksha Sharma Lyrics

Thare Bin Nahi Sare Lyrics (Official Video Song) a New Fresh Rajasthani Song 2020. Sung by Bollywood Singer Aakanksha Sharma

Thare Bin Nahi Sare Lyrics - Aakanksha Sharma Lyrics
Thare Bin Nahi Sare Lyrics - Aakanksha Sharma Lyrics

Singer Aakanksha Sharma
Music Mahesh Vyas ( MV Musical Studio)
Song Writer Dhanraj Dadhich

Thare Bin Nahi Sare Lyrics in Hindi

म्हारी सुबह तू म्हारी शाम तु ही म्हारो तो इंस्टाग्राम तू ही 
म्हारी सुबह तू म्हारी शाम तु ही म्हारो तो इंस्टाग्राम तू ही 
म्हारो फ़ोन फेसबुक है तू ही म्हारे दिन भर को काम तू ही
तू पल भी दूर चलो जावे तो म्हारो जीव बले
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थारे बिन नही सरे थारे बिन नही सरे 
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे

जठे प्यार है बठे लड़ाई ए सब तो चलती आई 
दुनिया तो कहती रैली आपा नु इसु काई 
जठे प्यार है बठे लड़ाई ए सब तो चलती आई 
दुनिया तो कहती रैली आपा नु इसु काई 
म्हारो टिंडर और टिकटोक तू ही म्हारो तो केवल शोक तू ही
म्हारो टिंडर और टिकटोक तू ही म्हारो तो केवल शोक तू ही
तू बात कर लिया कर इया रुसया नही करे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थारे बिन नही सरे थारे बिन नही सरे 
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे

बी दिन कुछ नही सूझे जद तू महासू नही बोले
मैं फिरू बावळी होके पल पल कालजियो डोले
बी दिन कुछ नही सूझे जद तू महासू नही बोले
मैं फिरू बावळी होके पल पल कालजियो डोले
थारे बिन जग सुनो लागे फीकी हर चीज थारे आगे
थारे बिन जग सुनो लागे फीकी हर चीज थारे आगे
तू बोले जद ही म्हारे हिवड़े फूल झरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थारे बिन नही सरे थारे बिन नही सरे 
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे
थांसु लाख झगड़ ल्यू पर थारे बिन नही सरे

Thare Bin Nahi Sare Lyrics in English

mhaaree subah too mhaaree shaam tu hee mhaaro to instaagraam too hee 
mhaaree subah too mhaaree shaam tu hee mhaaro to instaagraam too hee 
mhaaro fon phesabuk hai too hee mhaare din bhar ko kaam too hee
too pal bhee door chalo jaave to mhaaro jeev bale
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaare bin nahee sare thaare bin nahee sare 
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare

jathe Pyaar hai bathe ladaee e sab to chalatee aaee 
duniya to kahatee railee aapa nu isu kaee 
jathe Pyaar hai bathe ladaee e sab to chalatee aaee 
duniya to kahatee railee aapa nu isu kaee 
mhaaro tindar aur tikatok too hee mhaaro to keval shok too hee
mhaaro tindar aur tikatok too hee mhaaro to keval shok too hee
too baat kar liya kar iya rusaya nahee kare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaare bin nahee sare thaare bin nahee sare 
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare

bee din kuchh nahee soojhe jad too mahaasoo nahee bole
main phiroo baavalee hoke pal pal kaalajiyo dole
bee din kuchh nahee soojhe jad too mahaasoo nahee bole
main phiroo baavalee hoke pal pal kaalajiyo dole
thaare bin jag suno laage pheekee har cheej thaare aage
thaare bin jag suno laage pheekee har cheej thaare aage
too bole jad hee mhaare hivade phool jhare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaare bin nahee sare thaare bin nahee sare 
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare
thaansu laakh jhagad lyoo par thaare bin nahee sare


थोड़ा सा निवेदन। क्या आपको सैन्ट Thare Bin Nahi Sare Lyrics पसंद है। तो कृपया इसे शेयर करें। क्योंकि इसे साझा करने में आपको केवल एक मिनट का समय लगेगा। लेकिन यह हमारे लिए उत्साह और साहस प्रदान करेगा। जिसकी मदद से हम आपके लिए सभी नए गानों के बोल इसी तरह से लाते रहेंगे।

एक टिप्पणी भेजें

please do not enter any spam link in the comment box