khasa aala Chahar loot Liya lyrics - Khasa Aala Chahar Lyrics

khasa aala Chahar loot Liya lyrics - Khasa Aala Chahar Lyrics

Nav Haryanvi Presenting "Loot Liya (Official Video)khasa aala Chahar loot Liya lyrics" a New Haryanvi Songs Haryanavi 2021. Sung by Khasa Aala Chahar. Starring with Khasa Aala Chahar and Sweta Chauhan. Music Given by Ghanu Music. Penned by Khasa Aala Chahar. This Video Directed by Ameet Choudhary. Music Label by Nupur Audio.

khasa aala Chahar loot Liya lyrics - Khasa Aala Chahar Lyrics
khasa aala Chahar loot Liya lyrics - Khasa Aala Chahar Lyrics

Singer Khasa Aala Chahar
Music Ghanu Music
Song Writer Khasa Aala Chahar

khasa aala Chahar loot Liya lyrics in Hindi

जव देख्या पहली वार तेरे ते
प्यार तेरे ते हो गया रे
यो टूट ना जावे सपना सा
यो सोच फेर ते सो गया रे

मैं खुद सपने में खो गया रे
मैं खुद सपने में खो गया रे
मने बेरा ना के हो गया रे
लोकेशन तेरी बरडी ओये
ओर तेरे प्यार का रुट लिया

हा लूट लिया रे लूट लिया
ओये दिन डोले तने लूट लिया
ओये तू चम्बल की डाकू से
तन्ने दिन डोले में लूट लिया
लूट लिया लूट लिया

हो किते रे तू आई है
और कित सी तने जाणा है
डिबेट चलेगी तेरे पे
इब शुरू करया से गाना रे

अभिया सर्च तेरा जारी है
तने गलती करदी भारी से
इब छापा पड़ना तेरे पे
तेरा जनहित भीतर जारी है

से हानिकारक जहर तेरा
और गलती ते मने घूँट लिया

हा लूट लिया रे लूट लिया
ओये दिन डोले तने लूट लिया
ओये तू चम्बल की डाकू से
तन्ने दिन डोले में लूट लिया
लूट लिया लूट लिया

तू पावे जितनी दिखण में
और बोतल वर्गा असर तेरा
रे समझ किसे के आया ना
इसा कर दिया से यू हसर मेरा

न्यू आगे पाछे बहुत घणी
पर दिल तेरे पे आया से
अखंड तारीफ की पात्र तू
जब गीत तेरे पे आया है

बाकी तो सब मोह माया से
आदे सबका बंदा फूट लिया

हा लूट लिया रे लूट लिया
ओये दिन डोले तने लूट लिया
ओये तू चम्बल की डाकू से
तन्ने दिन डोले में लूट लिया
लूट लिया लूट लिया

हो यार तेरा फूल पापी है
ना दूजी कोई कॉपी से
मैं एक एक लाइन टिकसूं
या न्यू जा ने भी छापी है

रे दिल ते धन्यवाद करू
मेरी ज़िन्दगी में जो आई तू
ये सारे राज़ी हो जाएंगे
बनजा इनकी परज़ाई तू

चल छोड़ जीन्स और टॉप तेरा
जा मेरे नाम का सूट लिया

हा लूट लिया रे लूट लिया
ओये दिन डोले तने लूट लिया
ओये तू चम्बल की डाकू से
तन्ने दिन डोले में लूट लिया
लूट लिया लूट लिया

khasa aala Chahar loot Liya lyrics in English

jav dekhya pahalee vaar tere te
pyaar tere te ho gaya re
yo toot na jaave sapana sa
yo soch pher te so Gaya re

main khud sapane mein kho gaya re
main khud sapane mein kho gaya re
mane bera na ke ho gaya re
lokeshan teree baradee oye
or tere pyaar ka rut liya

ha loot Liya re loot Liya
oye din dole tane loot Liya
oye too chambal kee daakoo se
tanne din dole mein loot Liya
loot Liya loot Liya

ho kite re too aaee hai
aur kit see tane jaana hai
dibet chalegee tere pe
ib shuroo karaya se gaana re

abhiya sarch tera jaaree hai
tane galatee karadee bhaaree se
ib chhaapa padana tere pe
tera janahit bheetar jaaree hai

se haanikaarak jahar tera
aur galatee te mane ghoont liya

ha loot liya re loot liya
oye din dole tane loot liya
oye too chambal kee daakoo se
tanne din dole mein loot liya
loot liya loot liya

too paave jitanee dikhan mein
aur botal varga asar tera
re samajh kise ke aaya na
isa kar diya se yoo hasar mera

nyoo aage paachhe bahut ghanee
par dil tere pe aaya se
akhand taareeph kee paatr too
jab geet tere pe aaya hai

baakee to sab moh maaya se
aade sabaka banda phoot liya

ha loot liya re loot liya
oye din dole tane loot liya
oye too chambal kee daakoo se
tanne din dole mein loot liya
loot liya loot liya

ho yaar tera phool paapee hai
na doojee koee kopee se
main ek ek lain tikasoon
ya nyoo ja ne bhee chhaapee hai

re dil te dhanyavaad karoo
meree zindagee mein jo aaee too
ye saare raazee ho jaenge
banaja inakee parazaee too

chal chhod jeens aur top tera
ja mere naam ka soot liya

ha loot Liya re loot Liya
oye din dole tane loot Liya
oye too chambal kee daakoo se
tanne din dole mein loot Liya
loot Liya loot Liya



थोड़ा सा निवेदन। क्या आपको khasa aala chahar loot liya lyrics पसंद है। तो कृपया इसे शेयर करें। क्योंकि इसे साझा करने में आपको केवल एक मिनट का समय लगेगा। लेकिन यह हमारे लिए उत्साह और साहस प्रदान करेगा। जिसकी मदद से हम आपके लिए सभी नए गानों के बोल इसी तरह से लाते रहेंगे।

 !! Enjoy and stay connected with us !!

टिप्पणी पोस्ट करें

please do not enter any spam link in the comment box